donderdag 19 mei 2011

donderdag 17 maart 2011

We zijn er bijna...

Alles lijkt naar dat ene punt te gaan. Hier nog wat, daar nog wat. We zijn er bijna.
Gerben metselde nieuwe ringen op de regenput. Hij heeft er een 50 x 50 tegel opgelegd. Volgend jaar moet dit een vervolg krijgen. Dan wordt deze verder opgemetseld en gebruikt om de tuin van water te voorzien.

De bouwtoilet wordt opgehaald. een attribuut dat al heel de bouw beeldbepalend aanwezig is. Na de oranje zeilen is nu ook de oranje toilet weg.Bedankt meneer van Verno, voor de wekelijkse schoonmaak.
Albert hangt in het hele huis sanitair op. Hij is gevorderd tot aan de laatste badkamer boven.
En tussendoor wordt er schoongemaakt.

Via de trap naar boven. De leuning hangt er weer.


En daar is het eerste badkamertje ook al bijna klaar.Kees sluit binnen alle wandcontactdozen aan. Dat hebben we op foto al gezien. Gelukkig ook wat tastbaarder werk vandaag. De buitenlampen en de bel.Als de dag erop zit gebeurt dat wat een keer moest gebeuren.
Ik heb alle deuren al afgesloten en dan gaat de voordeur dicht terwijl onze tassen en vooral mijn jas, met daarin de sleutelbos, binnen liggen.

Gerben brengt mij naar huis. Fiets blijft in Kröddeburen. Thuis wacht ik op de thuiskomst van buurman Koos. Hij heeft een sleutel. Dan belt Thea, zij zou tot laat werken, maar dat gaat gelukkig niet door.

En zo kan Thea vandaag toch nog voor het eerst haar nieuwe (thans weer uitgepakte) keuken zien.