donderdag 19 mei 2011

maandag 7 maart 2011

Start montage keuken, laatste tegels gelegd.

Vandaag begon eigenlijk al gisteren. Op die mooie zondagmiddag brachten wij de planken van de inmiddels afgebroken stellingkast van Zilvermeer naar Kröddeburen. Dat deden we omdat we dan met de auto bij de schuur kunnen komen. Vandaag staan er immers weer busjes in de weg!


En zo kwam Thea's Peugeotje voor de eerste keer zo ver het terrein op.

Met die planken gingen we vanmorgen aan de slag.Zo, dat staat aan de kant.

Binnen gebeurt er weer veel. Arjan start met de montage van de keuken. Verschillende zaken worden afgestemd met Tobias en ons en dan verschijnt als eerste de rode keukenkast.Gerben haalt de trapleuning er weer af. We maken een heleboel dingen klaar voor het spacken volgende week.


En de badkamervloeren worden gevoegd.Tobias gaat in de woonkamer de randen van de tegelvloer kitten.Arjan gaat verder met het aanrecht. Het fornuis staat snel op zijn plaats. De rest brengt meer werk met zich mee.En dan legt Gerben de laatste vloertegels. In de bijkeuken. In overleg met Thea wordt besloten toch een uitsparing voor een mat aan te brengen. We zijn daar achteraf erg blij mee, want na het werk zijn we vlug naar de Hornbach gereden om een deurmat op te halen en die ligt er nu (helaas vergeten foto voor jullie te nemen) fantastisch bij.