donderdag 19 mei 2011

dinsdag 22 maart 2011

De laatste puntjes op de i

Voor mij was het eigenlijk een relaxte dag. Het huis is mooi en het wordt alleen maar mooier. Gerben, Tjalling en Tobias zetten de laatste puntjes op de i en hebben daar toch nog een hele klus aan.

Tjalling zet de puntjes op het schilderwerk.Het ziet er nu geweldig uit.

Gerben liep de deuren nog eens langs. Vooral de tuindeuren kregen veel aandacht, maar de tochtstrip op de voordeur werd niet vergeten.


Tobias zette de puntjes op het tegelwerk. Onder andere door het gootje van ons doucheputje te betegelen. Morgen nog even voegen. Dan foto?

Het lukte mij nu wel om 2 lampjes op te hangen. We moeten ze nu beoordelen als het donker is. Dan weten we of we met dit model door kunnen.


En ook de Gemeente Ten Boer zette puntjes.
De milliedienst bezorgde containers van het nieuwste model en met een prachtige huisnummersticker erop.En Bouw- en Woningtoezicht reageerde op de gereedmelding. De inspecteur kwam langs en zag dat alles goed was.

Gerben had een hele klus aan de afwerking van de trap. Ok, maar dan heb je ook wat!

Zelf zette ik de puntjes op de i van IKEA.
In de bijkeuken zette ik de grepen en de deurvertragers op de deuren en hing ik de deuren recht.Thea kan gerust zijn, zowel in de keuken als in de bijkeuken kan ik de deurtjes nu niet meer dichtklappen.

En dan start ook Tobias met opruimen.


Geen kommentaar.De platen, steigerplanken en pallets die we gebruikten om rond het huis te kunnen werken worden opgeladen.
Alleen de pallets bij voor- en achterdeur blijven nog even hier. De laatste spullen worden uit de schuur gehaald.


En als Tobias en Gerben zijn vertrokken rest mij de laatste fietstocht van het werk naar huis. Mijn bouwvakkersleven zit erop. Morgen wordt er opgeleverd.

Het was ook Gerben's laatste dag op ons project. Hij is er waarschijnlijk (na mij) de meeste dagen geweest en heeft ook veel (verschillende) onderdelen van het project uitgevoerd. Bedankt Gerben.