donderdag 19 mei 2011

vrijdag 4 februari 2011

Klaarmaken voor het vervolg

Terwijl Auke stug verder stukadoorde werkten Tobias en Romke verder aan de wanden en aan de voorbereiding voor het tegelwerk.
Na de middag kwamen de tegels aan en we hadden er een flinke klus aan om ze allemaal naar binnen te krijgen.
Vanmorgen heb ik weer met mijn vrienden en vriendinnen van Enexis en Essent gebeld. Bij elkaar anderhalf uur.
Eerst Essent om de Request ID's op te vragen en dan naar Enexis om daarmee de codes van de sloten te kunnen krijgen. Essent lukt. Enexis niet. Essent heeft een bericht gestuurd over een contract met een ingangsdatum in het verleden en dat kan natuurlijk niet. Dat moet Essent toch weten. Wel Enexis gevraagd of ze me wel kunnen helpen m.b.t. de nooit gerealiseerde bouwaansluiting. En jawel na 3 kwartier overleg en navragen zeggen ze toe een mail naar Essent te sturen. Bij hoge uitzondering wordt erbij gezegd.
Terug naar Essent. Essent erkent fout en wil die graag herstellen. Een nieuw contract afgesproken (nummer 4 of 5) en nu gaat het in orde komen hoor ... Vanavond was er weer een ander soort mail om het contract te bevestigen.
Voorlopig weekend. Maandag bellen we verder.

We (Thea en ik) zijn ook nog met Tobias bij een deurkrukkenleverancier geweest en hebben de kleur van het schilderwerk aangegeven. We zijn echt aan de finale begonnen!