donderdag 19 mei 2011

woensdag 9 februari 2011

Deelproject Nutsaansluitingen EINDELIJK afgesloten

Jawel, maandag kregen we de cijfercode voor het slot op de elektriciteitsmeter en vandaag die van het slot op de gasmeter. Nooit meer bellen met Enexis en Essent? Zeg nooit nooit, maar voorlopig is het wel even genoeg geweest.


Code slot Elektriciteitsmeter 6458
Code slot Gasmeter 6461
Wilt U even controleren?
(klik op foto om te vergroten)

Maar er gebeurde vandaag (en gisteren) natuurlijk ook belangrijke dingen.
Gisteren werkte stukadoor Auke helaas alleen. De mensen van TF BouwKunde hadden even een andere prioriteit.
Geen probleem want we hebben ruimte in de planning, maar omdat ik er ook niet was (even gas terugnemen) was Auke alleen.

Maar vandaag was Auke niet alleen omdat hij assistentie kreeg Stukadoor Goi (hopelijk goed geschreven. Op zijn busje stond Uithuizen, maar het bleek toch weer een echte Fries te zijn. Samen hebben ze vandaag een heleboel gedaan, maar er rest ook nog veel werk.Gerben maakte plinten en Romke prepareerde de Rockpanel panelen.En daarna gaan ze samen de panelen monteren.
Helaas blijkt (als de beschermingsfolie wordt weggehaald) een eerder aangebracht paneel beschadigd, Daarom moet er eerst een paneel worden weggehaald. Hierdoor weten we dat zo'n paneel erg stevig vast zit!


Na de vervanging van het beschadigde paneel wordt de rest van het gootplafond aan de zuidzijde snel voltooid.


Romke gaat verder met het voorbereiden van het gootplafond aan de noordzijde, zodat hier morgen gemonteerd kan worden. En Gerben gaat verder met de plinten.


Het tegelwerk staat even stil. De voegers konden vandaag niet beginnen omdat de ochtend te koud was.